MAIN CONTENT TITLE

Toepasbaarheid disclaimer

Wanneer u deze website bezoekt en gebruik maakt van eventuele informatie op deze website, betekent dit dat u akkoord gaat met onderstaande voorwaarden.

Bestemd voor informatieve doeleinden

De inhoud van deze website wordt uitsluitend ter beschikking gesteld voor informatieve doeleinden en mag niet geĆÆnterpreteerd worden als commerciĆ«le aanbieding, advies of professionele relatie.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan Sprekendefotos.nl op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website. Sprekendefotos.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen die zijn gebaseerd op deze website.

Eventuele koppelingen naar websites van derden worden aangeboden voor gebruiksgemak. Sprekendefotos.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de gekoppelde websites of de links naar andere websites die zich op de gekoppelde websites bevinden.

Evenmin kan Sprekendefotos.nl verantwoordelijk worden gesteld voor het niet correct functioneren van deze website of wanneer virussen op deze website zouden voorkomen.

Wijzigingen

Sprekendefotos.nl behoudt zich het recht voor deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving vooraf, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik maakt van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer. Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met Sprekendefotos.nl.

Disclaimer

Disclaimer